+386 (0)5 330 20 20 info@sz-ng.si

Nahajate se tukaj

Predstavitev

Javni zavod za šport Nova Gorica - Športni zavod Nova Gorica je javni zavod, ki ga je ustanovila Mestna občina Nova Gorica in deluje od 14.02.1997. S svojo  dejavnostjo omogoča izvajanje nacionalnega programa športa, izvajanje letnega programa športa in razvoj športa v Mestni občini Nova Gorica. Zavod upravlja, ureja in vzdržuje javne športne objekte, ki so mu dani v upravljanje ter opravlja strokovna, organizacijska, tehnična, administrativna in druga dela na področju športa v Mestni občini Nova Gorica.

Javni zavod za šport Nova Gorica skrbi za ohranjanje in izboljšanje obstoječega stanja športnih objektov in za izvajanje ter koordinacijo športno rekreativnih programov za otroke, mladino, odrasle in starejše – športna značka za predšolske in šoloobvezne otroke, tečaji plavanja in smučanja, športno rekreativne prireditve in druge akcije.

Pri izvajanju športno rekreativnega programa ima kot partner pomembno vlogo Športna zveza Nova Gorica, ki združuje večino klubov, društev in sekcij v Mestni občini Nova Gorica z več kot 5000 člani in 3000 aktivnimi športniki in športnicami.

Področje športa in športne rekreacije je zdravo in učinkovito, saj  uspešno premaguje precejšnje materialne in prostorske težave. Z doseženimi rezultati močno opozarja nase in zagotavlja resno in uspešno delo tudi v prihodnje.

Prepričani smo, da so sredstva naložena v športno sfero dobro izkoriščena, saj v zdravem in ambicioznem okolju služijo pozitivnim ciljem, vzgajanju, potrjevanju, utrjevanju in  s športnimi dosežki doma in na mednarodni ravni  tudi promociji naše občine.

Pri izbiri in izvajanju športnih aktivnosti želimo vsem udeležencem veliko športnih užitkov in tekmovalnih uspehov.

Katalog športni objekti - Nova Gorica

 

koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

Anketa

Kako ste zadovoljni z urejenostjo Mestnega kopališča v Novi Gorici

Fotografije tedna