+386 (0)5 330 20 20 info@sz-ng.si

SUPER Zimske počitnice na Goriškem bazenu

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da program »Super počitnice na bazenu« zaradi nezadostnega števila prijav, ne bomo izvedli. Hvala za razumevanje. 

Ekipa Javnega zavoda za šport

 


V športnem zavodu Nova Gorica v času zimskih šolskih počitnic ponujamo športno obarvan varstveni program za otroke starosti od 7 do 12 leta. Dopoldanski program traja od ponedeljka 19.2. do 23.2.2024, od 8 ure do 12 ure. Prihod otrok je predviden med 7:30 in 8:00, sledi izvajanje programa na bazenu in ob zaključku programa prevzem otroka od 12:00 do 12:30 ure. Otroci naj s seboj prinesejo malico. Obvezna oprema na bazenu je: oprijete kopalke, kopališka kapa, natikači in brisača.

Zbirna točka je recepcija novogoriškega bazena.

Vse dejavnosti bodo potekale v majhnih homogenih skupinah, predvsem pa bomo imeli poudarek na učenju in izpopolnjevanju znanja plavanja, zato bodo skupine v vodi štele do 8 otrok na izkušenega in strokovno usposobljenega ter licenciranega učitelja plavanja.

Program zajema:

  • Učenje tehnik plavanja
  • Vodne športe
  • Družabne igre v vodi
  • Razna tekmovanja
  • In prosto igro.

V ceni je vključena vstopnica na bazen, administrativni stroški, varstvo otrok in animacija s plavalnim tečajem ter drugimi vodnimi aktivnostmi.  

Rok prijave do 14.2.2024

Mesta so omejena!

Po prejemu vaše prijave vam bomo na elektronski naslov, ki ste ga vpisali v prijavnico, poslali potrditveno sporočilo in podatke za nakazilo. Prosimo, da prijavnine do takrat ne nakazujete! V primeru premajhnega števila prijav si pridružujemo pravico do odpovedi počitniškega varstva.

 

Kontakt za dodatne informacije:

Darjo Trobec

Tel: 05 330 2027

e-mail: darjo.trobec@sz-ng.si